08 590 346 00

Ordinarie öppettider:

Mån-Tor: 08:00-16:30, Fre: 08:00-14:00, lunchstängt 12:00-13:00

Telefontider: 8:30-10:00, 13:00-14:00

Drop-in för vaccination: helgfria tis 15.00-16.00. Drop-in gäller ej influensavaccin

Kontakta oss

Tel: 08-590 346 00

Adress: Johanneslundsvägen 3, 194 61 Upplands Väsby

e-post till mottagningssköterskor: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

e-post till ledningen: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontaktformulär, karta

Beskrivning

Bullerkartläggning görs för att skapa en bild av den bullerbelastning medarbetarna utsätts för på arbetsplatsen. Syftet är att öka förståelsen för bullret i den egna miljön kontra vad som krävs utifrån Arbetsmiljölagstiftningen.

Innehåll

  • Genomgång av lokal och bullrande utrustning samt ljudnivåmätning vid utrustning och allmänna platser i lokalen. Ljudnivån kontrolleras dels i oktavband, decibel A-värden och ekvivalent nivå under 8 min.
  • Dokumentation med bullerkarta över lokalen, samt övergripande förslag på bullerreducerande åtgärder.

Tidsåtgång

Beroende på omfattning

Nytta

Skapa kunskap om bullret på arbetsplatsen och medvetenhet ("hemmablind"), som kan leda till åtgärder för en trivsammare arbetsmiljö med lägre bullerbelastning.

Tillbaka till Rubrik

Välkomna till

    

Väsbyhälsan grundades 1973. Under de senaste 20 åren har vi med Optimuskliniken utvecklats till ett mini-läkarhus.

hot clinic

Vi erbjuder friskvård, sjukvård, företagshälsovård och vaccination. Vi som jobbar på kliniken är leg. läkare, allmänläkare, hudläkare, sjuksköterska, undersköterska, fotvårdare och sjukgymnast. Vi har även flygmedicin, trafikmedicin, beteendevetare och arbetsmiljöingenjör. Det viktiga för oss är att patienter och andra kunder känner sig välkomna och inte har långa väntetider i telefon eller till komma på mottagningen.

Välkommen att kontakta oss på telefon eller e-post. Om du behöver boka tid ringer du på vår telefontid. Har du frågor om anslutning till företagshälsovård kontakta Dr Bo Liu.

Har du medarbetare på flera orter i Sverige? Genom oss kan du få tillgång till företagshälsovård i hela Sverige. Väsbyhälsan ingår sedan våren 2016 i ett riksomfattande nätverk av små lokala företagshälsor. Vi är alla dedikerade till det personliga bemötandet och servicen. Här är de orter vi finns på genom nätverket RiksNära FöretagsHälsor

Hitta till Oss