08 590 346 00

Ordinarie öppettider:

Mån-Tor: 08:00-16:30, Fre: 08:00-14:00, lunchstängt 12:00-13:00

Telefontider: 8:30-10:00, 13:00-14:00

Drop-in för vaccination: helgfria tis 15.00-16.00. Drop-in gäller ej influensavaccin

Kontakta oss

Tel: 08-590 346 00

Adress: Johanneslundsvägen 3, 194 61 Upplands Väsby

e-post till mottagningssköterskor: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

e-post till ledningen: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontaktformulär, karta

Beskrivning:

Professionellt stöd till grupper där relationer, klimat, arbetsorganisation och fördelning av arbetsuppgifter försvårar arbete och orsakar ohälsa hos enskilda anställda.  Att identifiera de faktorer som hindrar ett gott arbete samt stöd att hitta lämpliga åtgärder för att förbättra möjligheten för gruppen att göra ett bra arbete. Minskade kostnader för ohälsa och produktionsförlust ökad kvalitet i arbetet. 

Kartläggning:

  • Enkät
  • Personalmöten
  • Utvecklingssamtal

Innehåll:

  • En processinriktad metod i flera steg; först en kartläggning tex via enkät där problem och utvecklingsområden identifieras, sedan återföring av materialet till arbetsgruppen.
  • Därefter upprättas en handlingsplan i samråd med arbetsgruppen. Denna handlingsplan följs sedan upp kontinuerligt.
  • Vilka problem finns på arbetsplatsen? Hur skall vi åstadkomma förbättring? Vilket är målet? Vem har ansvaret och vem skall göra vad? När skall det följas upp/vara klart?

Tidsåtgång:

Beroende på omfattning

Nytta:

Skapa kunskap om de faktorer som försvårar arbetet och bidrar till ett försämrat arbetsklimat.

Tillbaka till Rubrik

Välkomna till

    

Väsbyhälsan grundades 1973. Under de senaste 20 åren har vi med Optimuskliniken utvecklats till ett mini-läkarhus.

hot clinic

Vi erbjuder friskvård, sjukvård, företagshälsovård och vaccination. Vi som jobbar på kliniken är leg. läkare, allmänläkare, hudläkare, sjuksköterska, undersköterska, fotvårdare och sjukgymnast. Vi har även flygmedicin, trafikmedicin, beteendevetare och arbetsmiljöingenjör. Det viktiga för oss är att patienter och andra kunder känner sig välkomna och inte har långa väntetider i telefon eller till komma på mottagningen.

Välkommen att kontakta oss på telefon eller e-post. Om du behöver boka tid ringer du på vår telefontid. Har du frågor om anslutning till företagshälsovård kontakta Dr Bo Liu.

Har du medarbetare på flera orter i Sverige? Genom oss kan du få tillgång till företagshälsovård i hela Sverige. Väsbyhälsan ingår sedan våren 2016 i ett riksomfattande nätverk av små lokala företagshälsor. Vi är alla dedikerade till det personliga bemötandet och servicen. Här är de orter vi finns på genom nätverket RiksNära FöretagsHälsor

Hitta till Oss